tisdag 3 mars 2015

Vecka 10-11

Hej på er!
I morgon, onsdag, är det dags för studiedag. Hoppas att det blir ett skönt litet avbräck, samtidigt som ni faktiskt får chans att få arbeten klara, eller att öva på lite extra inför eventuella prov eller förhör senare i veckan.

Läxa i matematiken är som ni redan sett i det förra inlägget, att man ska vara klar med två nivåer och ytterligare ett par tal på en mer utmanande nivå.

På fredag var det dags för prov i språk. Nästa fredag var det dags för ett annat.

Vi har diskuterat en del i klassen om det här med bloggandet, och vi (jag och Niclas) skulle bli väldigt glada om vi kunde få någon typ av respons, räcker med bara en kommentar i fältet här nedan, till exempel "läst" och så ert namn eller initialer, så vi vet hur/om ni använder er av bloggen. Ibland får vi känslan av att vi lägger tid på att samla/skapa information som inte når fram. Är det så eller har vi fel? :)

Hoppas att ni har en och två sköna veckor framöver nu när solen lyser l i t e längre varje kväll, och tittar fram lite tidigare. Ta väl hand om varandra, ni har alla väldigt värdefulla och fantastiska barn!

Mvh Frida & Niclas

2 kommentarer: