måndag 9 mars 2015

Vecka 11

Hej!
Denna vecka kommer vi att jobba vidare i matematiken med algebraiska uttryck och ekvationer. Jag har fotat från dagens lektion och lagt upp här på bloggen.

Det är ännu något osäkert om provet i fysik ligger denna onsdag eller nästa, så fråga era barn där hemma vad som gäller efter dagens lektion som de har i eftermiddag.

Idag på klassrådet fyllde eleverna i sin självskattning i Edwise inför kommande utvecklingssamtal, något som vi kommer att informera om närmare när det blir läge. När de fyller i så ska man vara medveten om att "tillräckliga kunskaper" betyder i princip E som betyg, medan "mer än tillräckliga kunskaper" betyder D och uppåt. Många gånger skattar eleverna sig för lågt, just på grund av att det inte varit klart vad de olika alternativen stått för, så nu kan ni gå igenom och eventuellt ändra hemma via datorn, ni som vill.

Vecka i övrigt innehåller inte så mycket som kommer upp på agendan, ni får fråga hemma om de får läxor i språk eller liknande, allt kanske inte kommer upp i bloggkalendern.

Kollade på vädret i nån väderapp igår, och det var nog sol fram till tisdag i nästa vecka - we like!!

Ha en bra vecka,
hälsningar Frida & Niclas

p.s. Tack för responsen vi fått via mail/meddelanden i Edwise, fortsätt gärna att höra av er om hur ni använder bloggen så vi vet framöver! d.s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar