torsdag 27 november 2014

Sen veckorapport

Denna  veckas rapport kommer väl sent, men å andra sidan har vi lite mer att komma med när veckan nästan är slut...

Vi har passerat gränsen för period 1 när det gäller NO-grupperna, så nu har klassen avslutat kemin med att alla klarade sig och får minst E (kanonbra!), och har nu istället fysik med Staffan R i sal 10 på samma tid. Bettan hälsar att hon är nöjd med gruppen - bra jobbat 7d!

Idag på Team7-tiden provade vi två helt olika koncept. Det första var mycket högljutt och "brötigt" med "Hela havet stormar" som sedan förbyttes i ett lugn med massage! Eleverna fick sitta på en rad i ett nästan mörkt rum, och så stod kamraterna på rad bakom och masserade en stund. På vår signal så bytte massörerna plats och roterade så att alla fick 10 olika massörer. Sedan bytte de plats, så att de som nu fått massage fick ge istället. Lugn musik med både valsång och klassiska lugnlåtar med Enya gjorde den avslutande delen väldigt mysig! Vi fortsätter framöver med målet att de ska slappna av helt och vara trygga i sig själva och kunna vara helt tysta.

Fredagens lilla tävling under arbetslagsdagen vanns utav grupp nr 8, där LS, MS och TS ingick från vår klass - grattis! Priset blev en gratis fika på tisdag i nästa vecka.
Även elever i andra grupper hade så klart representanter från 7d, och de vann varsina linjaler! :)

Nu står snart helgen på glänt, glöm inte att ta fram alla fina stjärnor, stakar och annat adventspyssel.

Hälsningar Frida och Niclas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar