måndag 30 januari 2017

Samtalstider finns nu att boka i Edwise

Hej på er!

Nu har vi lagt ut tider i Edwise som ni kan gå in och boka på egen hand. Ni får alltså välja en tid som passar, och inte bli tilldelade en som vi skrev i förra inlägget. De börjar onsdag i denna vecka och sträcker sig en bit in i nästa.

Vi får se hur länge Niclas blir med oss innan det är dags för nedkomst. Det är beräknat till den 6/2, men det kan ju bli både idag och om 3v. Vi försöker boka in så många möten som möjligt i vilket fall som helst, och ni ska veta att det denna gång är frivilliga möten. Det är alltså ett erbjudande om möte och inte obligatoriskt.

Nu har alla elever gjort sina val till gymnasiet, och vi hoppas att det har gått bra. Har ni några frågor angående detta så tar ni dem med Helen Wätterbo (helen.watterbo@hjo.se).

För övrigt håller eleverna som bäst på med sina skoltröjor och färdigställer tryck med både citat och namn, på klassrådstiden, även om det just idag blev lite paus i detta arbete. SO-prov i veckan både tisdag och fredag, språkläxa i Ty och Sp till fredag. Idrott ute i morgon tisdag. Matteläxa i svart grupp är LÄXA 10.

Ha en bra vecka,
/Frida & Niclas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar