måndag 1 februari 2016

Vecka 5 och 6

Hej!

Vi hade idag besök av Ann-Sofie Rustad och Ninna Mandin, som är klassföreståndare för 9B. De var med i en tävling som handlar om att våga ingripa och rädda liv, som kallas "Camp Blåljus". Vi kommer att diskutera vidare om klassen tycker att det är en bra idé att vara med och anmäla oss nästa vecka, men känslan i gruppen var väldigt positiv. Mer info kommer.

Idag hade vi matematikprov, har inte rättat det ännu, men det jag såg när jag kikade runt bland eleverna under lektionen såg helt ok ut. Jag vill bara särskilt poängtera att man, även om man varit sjuk eller ledig ser till att ta igen det man missat, så att man alltid ligger i fas med det vi jobbar med under lektionerna, annars glappar det.

Vi har för avsikt att ha utvecklingssamtalen lite tidigare denna termin och kommer att lägga in dem i nästa vecka så långt det är möjligt.

Eleverna har också önskat pizzakväll igen, helst även det innan lovet, vilket kan bli aningen forcerat. Å andra sidan föddes en tanke om att fler föräldrar kunde vara med och så skulle vi kunna ha  utvecklingssamtal i anslutning till pizzaätandet och lekandet möjligtvis... En tanke som vi kan undersöka och utveckla vidare.

/ Frida & Niclas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar